Title Image

Vinterträningsläger i Småland med pandemianpassning

Vi har skapat en trygg upplevelse med skräddarsydda rutter och covid-anpassad anläggning
Vinterträning
VINTERTRÄNINGSLÄGER MED PANDEMIANPASSNING: HELA JANUARI & FEBRUARI 2021
UPPLEV SMÅLAND SOM VINTERCYKELDESTINATION – BOKA NÄR DET PASSAR DIG MED DEM DU KÄNNER DIG TRYGG MED

Vi är så glada över att lansera vårt nya koncept med Cykellyckas pandemianpassade vinterträningsläger i samarbete med Bauergården. Allt för att du ska kunna uppleva vårt trolska, vackra, underbara hörn av Småland som vintercykeldestination även denna vinter.

 

Med start 15/1 kan du kan boka in dig helt själv, tillsammans med din partner eller varför inte några väl valde vänner ur din närmsta krets. Välj lördag eller söndag, lägg till en natt om du vill. Vi har klurat ordentligt och gjort omsorgsfulla anpassningar för att du ska kunna uppleva vintercykling i Småland trots rådande pandemi, utan att ta risker. 

BOKA SJÄLV, MED EN PARTNER ELLER NÅGRA AV DINA NÄRMSTA VÄNNER

I samarbete med Bauergården har vi skapat ett vinterlägerkoncept anpassat för pandemi som ger dig skräddarsydda timmar i sadeln och tid att njuta av god mat, återhämtning, vinterbad och bastu. Bo på Bauergården, ät gott, vinterbada, basta och få cykelpepp och rutter av Elna Dahlstrand på Cykellycka.

 

Bauergården anpassar sin verksamhet så att du kan hålla avstånd, njuta av mat och dryck serverad vid bordet i en glest dukad restaurang och förstås – boka en tid då bastun vid sjön bara är din.

Vinter i Bunn
CYKELLYCKA LÄGGER PERSONLIGT ANPASSADE RUTTER, BAUERGÅRDEN COVID-ANPASSAR SIN ANLÄGGNING

När du bokat dig blir du ihopkopplad med Elna Dahlstrand på Cykellycka som kollar av läget, tar reda på vilken cykling du vill uppleva, hur länge du vill cykla, vilken typ av cykel du kör på och vilken nivå du cyklar på för att därefter skräddarsy rutter med start och mål på Bauergården. Du får önska om du vill cykla långt eller kort, om du vill ha lagom med höjdmetrar eller massor med höjdmetrar, om du vill stanna någonstans och fika på vägen. Du får rutterna levererade med information om rutten, Strava-rutt och GPX-filer att ladda in i din cykeldator.

 

Varmt välkommen till vår del av Småland.

 

Och just det – vi har gjort ett kanonpris, det bästa tänkbara. Du kan boka den här upplevelsen under januari och februari.

 

Del i dubbelrum: 1540:-/natt, inklusive rutter* och pepptalk med Elna Dahlstrand

Enkelrumstillägg: 300:-
Extra natt: 500:-/person

*I priset ingår logi, frukost, en middag, en lunch, en fika och två cykelrutter per sällskap

BOKNING:
Boka ditt boende genom att mejla eller ringa till info@bauergarden.se / 036-540 06 och din rutt genom att mejla elna.dahlstrand@gmail.com eller be Bauergården att vi hör av oss direkt till dig. Du kan boka helger från 15 januari till slutet av februari.

BOKA NU

Vintern 2021 kan vi inte arrangera läger som vanligt hur gärna vi än vill. Men vi kan erbjuda dig en unik möjlighet att vintercykla i Småland. Med avstånd, med människor du själv valt, med personliga rutter och cykelpepp, med god mat och möjlighet att boka en egen tid i bastun vid sjön.

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN TRYGG UPPLEVELSE PÅ CYKEL

BOKNING & FRÅGOR

Boka genom att mejla Bauergården och glöm inte att meddela om allergier och specialkost i samband med din bokning.

 

Epost:info@bauergarden.se
Telefon: 036-540 06
Webbplats:www.bauergarden.se

 

Frågor om cykel, rutter och allt annat mellan himmel och jord kan du ställa till
Elna Dahlstrand som du enklat når på e-post: elna.dahlstrand@gmail.com

BOKA NU
Vintercykling