Title Image

Träningsupplevelser

Utmana dig på MTB, Gravel och LVG
MTB i Gränna
MOUNTAINBIKE
HÖJDMETERUTMANING

Upplev ett vackert men utmanande långpass på MTB.

 

Vi kör långpass i skogarna kring Gränna och Grännaberget och klättar mellan 600-900 höjdmeter beroende på rutt. Du får se de allra vackraste utsikterna, de finaste stigarna genom bauerskog och du får cykla längs med Grännabergets kant med staden rakt nedanför dig.

Vi avslutar med gofika, lunch eller middag beroende på vilken dag och vilket datum som bokas och startpunkt anpassas efter matdestination.

 

Pris: från 1195:-/person

Ring eller mejla för att boka!
GRAVEL
GRÄNNA GRAVEL: TUSEN HÖJDMETER

Tusen höjdmeter gravelbike i krokarna kring Gränna? Här finns backar åt båda hållen och vackra vägar som går genom djupa skogar såväl som utmed vatten eller med milsvid utsikt.

 

Boka ditt graveläventyr i Gränna nu – dra ihop kompisgänget så kör vi grusvägar du kanske missat annars och om ni vill stannar vi och fyller på med energi och instagram-moments på några av de allra vackraste platserna.

 

Efter passet kan vi ordna fika, lunch eller middag – du bestämmer, vi fixar. Vill du ha hjälp att hitta boende löser vi det åt dig.

 

Pris: från 1195:-/person

RING/MEJLA FÖRFRÅGAN
Gränna Gravel
Stigclinic MTB Gränna Småland
MTB: STIGCLINIC
UTVECKLA DIN STIGCYKLING

Det går snabbare än du tror att bli bättre på att cykla stig. Boka in dig på stigclinic – ensam eller med kompisgänget – så åker vi ut på fina stigar kring Gränna eller Huskvarna och du får tillfälle att verkligen analysera, fundera över vägval, testa olika sätt att köra samma stig och få med dig ett tänk som gör att du blir ännu bättre på att hantera din cykel i skarpt läge.

 

En stigclinic passar perfekt både för dig som är nybörjare och för dig som kört ett tag och vill utmana dig ytterligare. Att utveckla dina stigcyklarskills gör dig till en bättre cyklist, du blir snabbare och spar energi på långloppen och du kanske tar steget och vågar testa att tävla på XCO?

 

Pris, grupp: 695:-/person inklusive fika. En clinic är ungefär 2,5 timme lång, för grupper om 3-8 personer.
Pris, individuell stigclinic: 995:- inklusive fika

RING/MEJLA FÖRFRÅGAN
LANDSVÄGSCYKEL
BACKAR, SJÖAR & VYER

Vill du cykla landsvägscykel i Östra Vätterbranterna? Boka en upplevelse på smala hjul i vacker miljö och med magisk fika. Eller middag. Eller lunch – vi syr ihop en magisk hel eller halvdag och bara fantasin sätter gränser för vad vi kan göra.

 

  • Klungkörning för nybörjare
  • Höjdmeterutmaning på landsvägscykel
  • Fikarunda i Jönköpings Toscana
  • Långpass – genomkörare inför Vätternrundan eller annat lopp
  • Etappfika – långpass med fikastopp på flera vackra gårdscaféer
RING/MEJLA FÖRFRÅGAN
Guidade turer landsväg mtb