Title Image

Grundkurser i MTB för tjejer

Lär dig grunderna i MTB-cykling
Nybörjare på MTB

MTB-CLINIC FÖR TJEJER

HÖSTENS GRUNDKURSER I MOUNTAINBIKE FÖR TJEJER

Ta chansen att utveckla dig som cyklist och gå en grundkurs i MTB tillsammans med andra tjejer.

 

Välj om du vill gå fredag 16/10 i Jönköping eller lördag 17/10 i Gränna eller 23/10 på Omberg i collab med Woods & Water

 

Kursen är tre timmar och du får tillsammans med Elna Dahlstrand och övriga kursdeltagare i lugn och ro öva på grunderna inom MTB. Vi snackar igenom allt du behöver veta för att snabbt bli en säkrare cyklist, göra bra spårval och våga släppa på lite mer på stigarna. Välj ett av följande tillfällen:

 

  • Fredag 16/10, 13:00-16:00, Strömsberg, Jönköping (samling Sportson, Solåsen, Jönköping)
  • Lördag 17/10, 10:00-13:00, Grännaberget, GBOK MTB Arena
  • Lördag 24/10 på Omberg i samarbete med Woods & Water
KURSUPPLÄGG & BOKNING
LÄR DIG GRUNDERNA I MTB

Under prestigelösa former får du lära dig enkla verktyg för att utvecklas som MTB-cyklist. Du får testa olika teknikövningar och du får personliga tips och råd på vad du behöver tänka på, vad du gör bra och vad du kan göra ännu bättre.

 

Kursen passar dig som cyklat litegrann men fortfarande känner dig som en nybörjare, har egen MTB och vill lära dig cykla säkrare och ta dig fram på stigarna med mera flyt och teknik. Nivå anpassas efter gruppen och deltagarna på ett vis som gör att alla får möjlighet att utvecklas.

 

Om du inte har egen cykel kan du hyra på Sportson i Jönköping (hyrcykel måste bokas i förväg via Sportson). Din cykel ska vara hel, ren och välservad, du ska ha med dig slang och verktyg för att fixa eventuella punkteringar och enkla haverier. Hjälm är obligatoriskt och det är bra om du har med dig vätska och någonting att äta under passet – lite godis, en bar eller en banan är alltid smart att ha i bakfickan.

 

Max tio deltagare per tillfälle. Anmälan är bindande och sker via mejl till elna.dahlstrand@gmail.com – och betalning sker via swish till nummer: 1232011922 i samband med att du får e-postbekräftelse på din plats.

 

Pris fredag 16/10: 895:-/person
Pris lördag 17/10: 1195:-/person
Pris lördag 24/10: 1195:-/person (OBS: ANMÄLAN TILL 24/10 HÄR)

 

Det är höst och vab-tider och skulle det vara så himla olyckligt att det skulle bli sjukdomsdagar för guider bokas kursen om till annat tillfälle alternativt kör vi med ersättningscoach. Anmälan är bindande och kan ej avbokas efter bokning och betalning. Kolla upp så att du har ett skydd i din reseförsäkring som täcker upp vid sjukdom.

BOKA PLATS
Stigclinic MTB Gränna Småland